Servicii oferite

Oglinda foto

Cabina foto oglinda Magic Selfie este un MUST-HAVE si cheia spre un eveniment de succes.

Ideea inchirierii de cabine foto la evenimente a prins avant in ultima vreme, fiind cea mai haioasa si interesanta surpriza pentru invitati. Cabina foto oglinda in schimb, duce ideea de cabina foto mai departe prin design si functionalitate, plasand-o in topul preferintelor. Anul 2018, este al Oglinzii Foto.
Aceasta aduce un plus de eleganta si stil evenimentului, iar invitatii vor fi incantati sa incerce ultima noutate in materie de cabine foto. Magic Selfie duce notiunea de selfie la un alt nivel, transformand orice petrecere intr-o superpetrecere.

Panlou Floral

Pentru ca un photocorner sa fie desavarsit, este neaparata nevoie de un Panou Floral. In culorile alb si verde, Panoul Magic Selfie aduce o nota de eleganta prin discretia si totodata pata de culoare pe care o aduce atunci cand este prezent. Oglinda Magica pur si simplu il iubeste si fac o echipa perfecta impreuna. Cere oferta de pret acum si beneficiaza de discounturi considerabile in combinatie cu pachetele Oglinda Magica. ( preturi incepand de la 69 de euro ) P.S. Este posibil sa il primesti chiar GRATUIT….

Gheata Carbonica/Fum greu

Nunta este probabil cel mai frumos eveniment din viata unui cuplu la inceput de drum, iar dansul mirilor incununeaza toate emotiile, toata dragostea si atrage toate privirile invitatilor. Voi sunteti in centrul atentiei si acest moment trebuie sa fie unic. De valsul mirilor iti vei aduce aminte mereu si vei revedea acele momente de multe ori. In cocluzie acesta trebuie sa fie perfect.

Pentru o senzatie extraordinara si un impact vizual de exceptie, fumul greu obtinut prin gheata carbonica este raspunsul. Vrei sa simti ca dansezi printre nori alaturi de alesul inimii tale, atunci aceasta este solutia. Adauga si niste artificii de interior si vei fi sigura ca acela va fi cel mai fotografiat moment al serii. Atmosfera de basm la o nunta de vis!

Artificii de interior

Artificiile din timpul dansului mirilor sunt cireasa de pe tort si nu au nevoie de nicio prezentare. Sunt impresionante si transmit totodata o emotie puternica invitatilor care privesc mirii la primul lor dans ca sot si sotie.

Propunem un pachet cu 4 artificii de interior cu inaltimi si durate de ardere diferite, fara fum si miros, comandata wireless. Tu alegi momentul cand vrei ca acestea sa se aprinda iar noi ne ocupam de restul. Cere oferta de pret acum si combina pachetul de artificii cu oglinda magica pentru a beneficia de reduceri substantiale. (preturi incepand de la 70 de euro)