Despre noi

Cabina FOTO OGLINDA – Magic Selfie
Bine ai venit pe Magic-Selfie.ro! Cabina foto oglinda Magic Selfie este un MUST-HAVE si cheia spre un eveniment de succes.

Ideea inchirierii de cabine foto la evenimente a prins avant in ultima vreme, fiind cea mai haioasa si interesanta surpriza pentru invitati. Cabina foto oglinda in schimb, duce ideea de cabina foto mai departe prin design si functionalitate, plasand-o in topul preferintelor.

Anul 2021, este al Oglinzii Foto.


Aceasta aduce un plus de eleganta si stil evenimentului, iar invitatii vor fi incantati sa incerce ultima noutate in materie de cabine foto. Magic Selfie duce notiunea de selfie la un alt nivel, transformand orice petrecere intr-o superpetrecere.
Nunta, botez, aniversare, petrecere corporate sau lansare de produs, orice tip de eveniment va deveni special cu ajutorul cabinei foto tip oglinda.
NOU!! Din vara 2019 venim cu noul PANOU FLORAL ” Flori de mar” in oferta. Cu o marime de 2.4 x 2m, acesta desavarseste photocornerul dedicat Oglinzii Foto si ofera un aer aparte evenimentului.
Acesta poate fi personalizat cu trandafiri in functie de cromatica evenimentului dumneavoastra

Ce este diferit?
Putem incepe prin designul elegant de oglinda, care inlocuieste banalele cutii suprapuse ale unei cabine foto obisnuite. Aducem in fata ta un adevarat studio foto care ofera poze de calitate premium invitatilor in doar 11 secunde.Bineinteles Oglinda foto ramane locul in care faci cele mai haioase poze, pentru asta punem la bataie nenumarate propsuri si accesorii pentru ca amintirile tale sa ramana de neuitat. Si pentru ca totul sa fie perfect, pozele sunt incarcate in timp real pe facebook la tine sau la noi.
Gata cu pozele unde stai crispat si incerci sa zambesti. Cabina foto Magic Selfie te ajuta sa te manifesti cat mai natural.Pe scurt iti oferim o oglinda interactiva cu touch-screen de dimensiuni mari, care iti da posibilitatea ca la a la final sa te poti semna pe fotografia ce va fi printata.
Nu te-am convins?
Lasa-ne un email sau un numar de telefon si te contactam noi. Evenimentul tau merita Cabina foto oglinda Magic Selfie!

Noi venim cu tehnologie si distractie garantata, tu ce mai astepti? Cere oferta de pret acum si evenimentul tau va fi unul reusit. GARANTAM!